Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Om By Kennholt

Min historia

Glad kropp glad knopp!!!!

Vem är.....

Jag heter Maria "Mia" Kennholt, jag är linedance, Zumba och Zumba gold instruktör. Dans har jag sysslat med i hela mitt liv, det finns inget bättre än att få röra sig till musik och få försvinna in i dansbubblan.

Hösten 2018 bestämde jag mig för att förverkliga mina dröm om att få ha en egen dansstudio. Sagt och gjort, jag sa upp min tjänst som ordningsvakt för att kunna påbörja min resa mot min dröm.

Linedance har jag dansat sedan 2003.

Zumba har jag dansat sedan 2009. Nu i vår har jag utbildat mig till Zumba gold instruktör.

Det jag vill förmedla till er som står på golvet är ren glädje och massor med energi!

Ni är stjärnorna på golvet, glöm inte det!!!!

Zumba fitness en latino-inspererad, dans-fitness klass med latino-musik, internationell musik och rytmer. Vi kombinerar snabba och långsamma rytmer. Zumba tonar och skulpterar din kroppen. Ett Zumba pass känns mer som ett party än en workout. Jag kan garantera att det kommer att kännas i kroppen dagen efter.

Zumba gold är precis som beskrivningen ovan men utan fitness inslagen. Passet anpassas efter klassen. Här tar vi allt i ett lugnare tempo och med fler receptioner, inga vridningar och inga hopp. Här spelar det ingen roll om du är ung eller gammal, har svårigheter med koordinationen, sitter i rullstol eller behöver sitta på en stol under passet allt är tillåtet.

Zumba gold är för ALLA!

Linedance
är en dans med amerikansk ursprung, som från början av 1970-talet, när dansformen fick ett rejält uppsving, dansades till countrymusik, men numera förekommer de flesta musikstilar och det produceras många danser till radions topplistor. Det är ingen pardans, även om det förekommer koreografier där man interagerar med varandra, och inte heller samma sak som squaredance. De dansande står i rader - därav namnet. Danserna är uppbyggda av olika stegkombinationer som beskrivs i stegbeskrivningar.

En fantastisk motionsform för alla åldrar. Speciellt bra är den för seniorer eftersom dansen förebygger benskörhet.

0